KOSTRÅDGIVNING

 

Det finns snart lika många dieter och trender som det finns människor. Hur ska man välja? Hur ska man tänka? MammaFys förespråkar helt vanlig mat med så "rena" råvaror och livsmedel som möjligt, gärna ekologiska. Vår erfarenhet säger att det gäller att utgå från sina egna matpreferenser och sen skruva till fördelningen och mängderna lite. Och ibland valen.

 

Att ha ett 90/10 eller i vissa fall 80/20 tänk kan vara bra. 90% bra mat och 10% "lyxmat". 90% bra rörelse och 10% valfritt. Plocka tillbaka det sunda förnuftet som finns där inne någonstans och ta hjälp av en person och inte av en diet för att nå dina mål. MammaFys hjälper dig gärna och förespråkar såklart alltid rörelse i kombination med bra mat för att hitta vägen till en för dig bra hälsa.

 

TJÄNSTER

 

Kostrådgivning online

Vi går igenom dina matvanor och akilleshälar. Du får föra noggrann matdagbok och får sedan feedback på denna och upplägg för just din kost. Näringsberäkning ingår.

 

1 konsultation 590:-

1 konsultion med 2 uppföljningstillfällen 1190:-

 

 

PT online (träning/kost)

Du får indivduellt anpassade träningsupplägg och kostråd och efter det för du kost- och träningsdagbok. På dessa får du feedback varje vecka. Perfekt för dig som vill ha ett program att följa och samtidigt få stöd och pepp längs vägen.

 

5 veckor start 990:-

4 veckor fortsättning 890:-

Vid hemträning behövs fitnessboll, hantlar och minibands (små gummiband).

 

Villkor

För att kunna träna med oss krävs det att du fått grönt ljus på efterkontrollen. Vi genomför inga typer av rehabträning som ex knärehab eller axelrehab utan hänvisar då till sjukgymnast, läkare, naprapat eller liknande. MammaFys specialområde är just kvinnokroppen och bålkontroll så har du som mål att få en bra placering i ett maraton så är detta inte rätt forum för dig. Abonnemanget går att frysa vid max ett tillfälle per år om minst 14 dagar. All träning sker på egen risk. Ångerrätt inom 14 dagar från startdatum., outnyttjad tid återbetalas då.

För mer information eller bokning

 

Kontakta oss via epost: info@mammafys.se

Vi svarar inom 48 timmar på helgfria vardagar.

 

Vid bokning var vänlig uppge namn, telefonnummer, adress och personnummer.

Copyright @ MammaFys Sverige 2016 • Epost: info@mammafys.se • Innehar F-skattsedel