MAMMATRÄNING

 

Som nybliven mamma är det inte alltid lätt att hitta tid för att åka till en träningslokal. Vi på MammaFys tycker att träning ska vara enkel att göra och förespråkar såväl hemträning som uteträning. Enkelt och lättillgängligt! Gymträning ser vi som en skön bonus.

 

Magcoaching sker i Örebro med omnejd (inom 1 mil från centrum). Bor du ex i Kumla tillkommer 80:-. Hembesök eller utomhus.

 

 

MammaFys i grupp

Vill du komma igång efter förlossningen med säker träning med andra mammor? Plats Örebro.

 

Träningen passar dig som nyligen fött barn eller dig som fött barn för länge sedan men aldrig riktigt kommit igång efter förlossningen. Vi arbetar med att stärka bäckenbotten, få kontakt och kontroll på de inre mag- och ryggmusklerna samt få med andning i alla rörelser. Träning utan hopp och spring med fokus att få tillbaka normal funktion i bålen. Du ska ha varit på efterkontroll. och självklart är din bebis också välkommen!

 

Träningen sker utomhus i Örebro.. Självklart är bebisar välkomna! Kläder efter väder vid uteträning och ta med ett underlag som du kan ligga på vid övningar på marken.

100:-/tillfälle som faktureras

 

Väljer du att köpa 10 ggr får du även ett miniband, ett träningsprogram samt 2 veckor extra vid köp av ett onlineupplägg.

 

TJÄNSTER

 

PT online (träning/kost)

Du får indivduellt anpassade träningsupplägg och kostråd och efter det för du kost- och träningsdagbok. På dessa får du feedback varje vecka. Perfekt för dig som vill ha ett program att följa och samtidigt få stöd och pepp längs vägen.

 

5 veckor start 990:-

4 veckor fortsättning 890:-

Vid hemträning behövs fitnessboll, hantlar och minibands (små gummiband).

 

Mammamage coaching individuellt

Vi går igenom din bålkontroll och målet är att du utan problem ska kunna aktivera bålens djupa muskler och få hjälp av dem i din vardag. Efter en förlossning innebär detta lätta övningar i säkra positioner för att inte kompensera med stora ytliga muskler. Du ska helt enkelt återfå kroppens normala funktioner inkl nerv-muskelkontakt. Finns i Örebro med omnejd.

 

45 min första besök inkl hemövningar 590:-

30 min uppföljningsbesök inkl hemövningar 390:-

3 tillfällen á 45 min inkl hemövningar 1390:-

 

Small group Mammamage coaching (2-4 pers)

För er mammor som vill få hjälp att komma igång med säker träning efter förlossningen tillsammans med andra mammor. Ni får alla individuella genomgångar av bålkontroll och hemövningar. Finns i Örebro med omnejd.

 

3 tillfällen á 60 min 1190:-/deltagare

 

Personlig Träning hemma-hos alt utomhus

Vill du komma igång med träning eller vill du helt enkelt utveckla din träning? Då är Personlig Träning något för dig! Programupplägg, inspiration och peppning är något av allt som en PT kan hjälpa dig med. Finns i Örebro med omnejd.

 

60 min 690:-

5 timmar 3250:-

10 timmar 6300:-

Villkor

För att kunna träna med oss krävs det att du fått grönt ljus på efterkontrollen. Vi genomför inga typer av rehabträning som ex knärehab eller axelrehab utan hänvisar då till sjukgymnast, läkare, naprapat eller liknande. MammaFys specialområde är just kvinnokroppen och bålkontroll så har du som mål att få en bra placering i ett maraton så är detta inte rätt forum för dig. Abonnemanget går att frysa vid max ett tillfälle per år om minst 14 dagar. All träning sker på egen risk. Ångerrätt inom 14 dagar från startdatum., outnyttjad tid återbetalas då.

För mer information eller bokning

 

Kontakta oss via epost: info@mammafys.se

Vi svarar inom 48 timmar på helgfria vardagar.

 

Vid bokning var vänlig uppge namn, telefonnummer, adress och personnummer.

Copyright @ MammaFys Sverige 2016 • Epost: info@mammafys.se • Innehar F-skattsedel